НОВИНИ

Опубліковано:

Запрошуємо взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференція до "Дня автомобіліста та дорожника"

 

Автомобільний факультет запрошує взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференція до Дня автомобіліста та дорожника "Сучасні технології в автомобілебудуванні, транспорті та при підготовці фахівців ", що відбудеться 23-25 жовтня 2023 р.

Детальна інформація доступна за <link...

Опубліковано:

BOSCH SERVICE ЗАПРОШУЄ УЧНІВ!

Bosch service запрошує студентів Автомобільного факультету ХНАДУ на навчання. Детальна інформація в файлі за цим Начинается скачивание файлапосиланням.

Опубліковано:

Друге життя ХАДІ-7

Раді повідомити, що кафедра автомобілів ім А.Б. Гредескула дала друге життя швидкісному автомобілю ХАДІ-7, відреставрувавши його.

Дякуємо завідувачу каф. Клименко В.І. , завідувачу швидкісної лабораторії Лукашову І.В., дизайнерам та студентам, а також випускникам кафедри та лабораторії, та всім...

Опубліковано:

Міжнародна 87-а науково-технічна та науково-методична конференція університету 10–13 травня 2023 року

87-а науково-технічна та науково-методична конференція

Опубліковано:

Пішов з життя Алексєєнко Валентин Миколайович – прекрасна людина та керівник

Валентин Миколайович народився 05.12.1939 року.

Віддано працював на благо нашого університету.

Опубліковано:

Вітаємо лабораторію швидкісних автомобілів імені В.К. Нікітіна

До Державного реєстру наукових об’єктів, що становлять національне надбання, 4 листопада 2022 року з метою збереження унікальних наукових об’єктів, які мають виняткове значення для вітчизняної та світової науки, Уряд надав статус національного надбання Навчально-науковій-випробувальній...

Опубліковано:

Вітаємо завідувача Лабораторії швидкісних автомобілів Лукашова І.В. та студентку групи АА-41-19 Бабакову В.Р.

Конференція «Музейна педагогіка в науковій освіті» — це захід для тих, хто цікавиться музейною справою і педагогікою та прагне їх розвивати. Конференція охоплює: нові підходи та методи в музейній педагогіці; музейну педагогіку в позашкільній освіті; особливості музейної педагогіки в контексті...

Опубліковано:

Вітаємо лабораторію швидкісних автомобілів

4 листопада 2022 року з метою збереження унікальних наукових об’єктів, які мають виняткове значення для вітчизняної та світової науки, Уряд надав статус національного надбання 8 унікальним науковим об’єктам.

Опубліковано:

Привітання з Днем працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства!

Традиційно в останню неділю жовтня ми відзначаємо своє професійне свято – День працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства!
Випускники автомобільного факультету минулих років надіслали свої відеопривітання рідному університету та його працівникам!  

Опубліковано:

Кафедра фізики та автомобільний факультет ХНАДУ

Кафедра фізики та автомобільний факультет ХНАДУ пропонує безкоштовні консультування з фізики абітурієнтів, які бажають одержати інженерно-технічну спеціальність у нашому вищому навчальному закладі.

Консультації ставлять своєю ціллю підготувати майбутніх студентів к вивченню технічних дисциплін, в...

Опубліковано:

Доброго дня, шановні колеги!

Нагадую Вам, що з 30 квітня 2022р. щотижня, по суботах, з 11.00 до 12.30 викладачі кафедри вищої математики проводять безкоштовні онлайн- заняття з інтенсивної піготовки майбутніх абітурієнтів ХНАДУ до тестування з математики, що буде здійснюватися у поточному році в рамках Національного...

To top