Підготовка до захисту

Три речі, які неможливо повернути: ЧАС, СЛОВО, МОЖЛИВІСТЬ. Тому не гайте ЧАСУ, вибирайте СЛОВО і не пропускайте МОЖЛИВІСТЬ.

Три речі, які неможливо повернути: ЧАС, СЛОВО, МОЖЛИВІСТЬ. Тому не гайте ЧАСУ, вибирайте СЛОВО і не пропускайте МОЖЛИВІСТЬ. Цей геніальний вислів приписують Конфуцію, але не в цьому річ. Студенти, які цінують ЧАС ніколи не будуть втрачати його марно. Вони уважно конспектують лекції, з відповідальністю відносяться до практичних і домашніх завдань і результати не заставляють себе чекати.

Студент групи АД-32т1-18 Дмитро Тютюнник не пропустив ні однієї лекції і практичного заняття з дисципліни «Конструкція та динаміка двигунів внутрішнього згоряння», бо саме на базі цього курсу він буде захищати випускну роботу бакалавра в червні цього року. На сьогоднішній день робота виконана на 90 % і залишиться тільки її оформлення і підготовка до захисту.

Колектив кафедри ДВЗ закликає студентів груп АД-41-17, АД-32т1-18, АДз-51-16 брати приклад зі свого колеги і всі зусилля направити на підготовку випускної роботи бакалавра, щоб НЕ ПРОПУСТИТИ МОЖЛИВІСТЬ продемонструвати перед Державною комісією свої знання і отримати диплом бакалавра.


To top