Конкурс «Найкращий автомобіліст – 2019»

Наприкінці жовтня було проведено щорічне змагання присвячене Дню автомобіліста і дорожника – чемпіонат з водійської майстерності «Найкращий автомобіліст – 2019»

Наприкінці жовтня було проведено щорічне змагання присвячене Дню автомобіліста і дорожника – чемпіонат з водійської майстерності «Найкращий автомобіліст – 2019». Захід, який відбувся 29 жовтня, став вже сьомим поспіль, проведеним кафедрою автомобілів імені А.Б. Гредескула. Слід відзначити, що з кожним роком популярність даного заходу серед університетської громади зростає, а участь команд коледжів із міста Харкова та Харківської області стає невід’ємним його атрибутом.
Для участі у змаганні було зареєстровано 42 учасники. Серед студентів ХНАДУ найбільше було представників автомобільного факультету, слід також відзначити активну участь студентів дорожньо-будівельного факультету та факультету підготовки іноземних громадян. Склад гостей, які прийняли участь у змаганні був вже традиційним: Харківський державний автотранспортний коледж, Харківський автомобільно-дорожній коледж, Харківський машинобудівний коледж, Лозівська філія харківського автомобільно-дорожнього коледжу, Харківський механічний технікум імені О.О. Морозова та Куп`янський автотранспортний коледж. Учасників змагань вітали перший проректор університету Ходирєв Сергій Якович, декан автомобільного факультету Сараєв Олексій Вікторович та завідувач кафедрою автомобілів імені А.Б. Гредескула Клименко Валерій Іванович.
За підсумками проведення трьох етапів конкурсу було сформовано два заліки призерів, серед представників коледжів та серед студентів ХНАДУ.
Серед представників коледжів І місце зайняв Будаква Евгеній (Лозівська філія харківського автомобільно-дорожнього коледжу), ІІ місце – Кравченко Станіслав (Лозівська філія харківського автомобільно-дорожнього коледжу), ІІІ місце – Бєліков Олексій (Харківський механічний технікум імені О.О. Морозова). Окрім переможців слід відзначити загальний високий рівень підготовки учасників як у теоретичному так і у практичному плані.
Серед студентів ХНАДУ призові місця були розподілені наступним чином: І місце – Тищенко Валентин (А-21-19), ІІ місце – Ковтун Микита (АА-11-19), ІІІ місце – Косоротиков Олексій (АА-11-19).
В окремій номінації «За волю до перемоги» було відзначено студента факультету підготовки іноземних громадян Ель Маімуні Омар (А-23-18), який отримав почесну грамоту.
У командному заліку перше місце із значним відривом посіла команда Лозівської філії харківського автомобільно-дорожнього коледжу, другими стали представники Харківського механічного технікуму імені О.О. Морозова, а почесне третє місце виборола команда Куп`янського автотранспортного коледжу.
Призери змагань отримали від організаторів цінні призи. Загалом цьогорічний конкурс «Найкращий автомобіліст – 2019» відзначався великою кількістю вболівальників, що стало додатковою мотивацією для всіх учасників.
Організатори щиро вітають переможців та висловлюють подяку за допомогу у проведенні Лабораторії швидкісних автомобілів і студентській раді автомобільного факультету!


Nach oben