Відбулась фінальна конференція за проєктом Erasmus+ у Ризькому технічному університеті, Латвія

З 27 по 29 квітня у Ризькому технічному університеті команда з ХНАДУ (Андрій ГНАТОВ, Щасяна АРГУН, Ярослава ЛЕВЧЕНКО, Антон ХОЛОДОВ) прийняла участь у фінальній конференції за проєктом Erasmus+ “Розвиток практично орієнтованої спрямованої на студентів освіти у напрямку моделювання кібер-фізичних систем" #CybPhys.

У зустрічі прийняли участь Генеральний директор директорату науки та інновацій. Головне управління із реалізації політик у сфері науки та інновацій Міністерства освіти і науки України Ігор ТАРАНОВ, Координаторка проєкту Національного Еразмус+ офіса в Україні Світлана ШИТІКОВА, наші стейкхолдери: директор та власник компанії ELCARS Павло СОХІН; начальник служби запасних частин і аксесуарів Любов САРАЄВА; голова циклової комісії «Електроенергетика, Електротехніка та електромеханіка» ХДПК Руслан БАГАЧ.

Також своїми враженнями і досягненнями за проєктом #CybPhys поділились студенти з Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, НУ «Чернігівська політехніка» та Криворізького національного університету.

Зустріч пройшла в теплій та дружній обстановці, зазначені основні результати, що досягнуті за проєктом #CybPhys, заплановано подальше їх поширення та реалізація, зокрема, магістерської програми подвійних дипломів між РТУ та ХНАДУ «Електромобілі та енергозберігаючі технології».

 

Висловлюємо щиру подяку представникам Ризького технічного університету за чудову організацію і теплий прийом всіх учасників проєкту #CybPhys!


Nach oben