Кафедра ТЕСА провела "День відкритих дверей" для випускників ХАФК

5 квітня 2024 року кафедра «Технічної експлуатації та сервісу автомобілів ім. М.Я. Говорущенко» провела «День відкритих дверей» для цьогорічних випускників Харківського автотранспортного фахового коледжу. Онлайн захід відвідали 63 майбутніх абітурієнта.

Зустріч розпочалася з виступу завідувача кафедрою ТЕСА проф. Волкова В.П., який познайомив майбутніх студентів зі спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт», її перевагами, тонкощами та можливостями працевлаштування. Також слухачам було розказано про академію Bosch, що функціонує при кафедрі, та про право видавати сертифікат міжнародного зразка по закінченню тренінгів з яким можна працевлаштуватися не лише в Україні, а й у країнах Євросоюзу на станціях технічного обслуговування автомобілів та отримувати середньоєвропейську заробітну платню.

Після відповідей на запитання слухачів, слово було надано заступнику декана АФ з профорієнтаційної роботи старшому викладачу кафедри ТЕСА Безрідному В.В., який розповів слухачам про автомобільний факультет, його спеціальності, можливості та переваги навчання на факультеті та в ХНАДУ в цілому, а також відповів на запитання щодо умов цьогорічного вступу і запропонував скористатися можливістю взяти участь у підготовчих курсах, що організовані нашим університетом  https://forms.gle/GJkFJiWnMnhUfnit8.

Щиро дякуємо директору Харківського автотранспортного фахового коледжу Сударю Віктору Павловичу та завідувачці відділення «Автомобільний транспорт» Туренко Карині Костянтинівні за активну участь та допомогу в організації зустрічі!


Nach oben