14 квітня в режимі on-line відбулося засідання галузевої конкурсної комісії за спеціальністю «Автомобільний транспорт», напрям «Автомобіль

14 квітня в режимі on-line відбулося

засідання галузевої конкурсної комісії

за спеціальністю «Автомобільний транспорт»,

напрям «Автомобільна електроніка»

14 квітня 2020  Автомобільний факультет Кафедра Автомобільної електроніки

14 квітня 2020 року на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету кафедрою «Автомобільної електроніки» в режимі on-line була проведена підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Автомобільна електроніка», спеціальність «Автомобільний транспорт».

Галузева конкурсна комісія у складі 12 професорів, докторів наук з 7 вищих навчальних закладів України забезпечила рецензування 37 студентських наукових робіт, що надійшли з 19 навчальних закладів.

На підсумкову науково-практичну конференцію було запрошено 43 студенти з 19 закладів вищої освіти з Бережан, Житомиру, Краматорську, Кривого Рогу, Луцьку, Львова, Мелітополя, Одеси, Сум, Чернігова. Студенти з шести закладів нашого міста також отримали свої запрошення.

Проте, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти, незалежно від форм власності і сфери управління, підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт» напрям «Автомобільна електроніка» у 2019/2020 навчальному році вирішено було підвести за результатами першого етапу ІІ туру, що відповідає рекомендаціям МОН України (лист від 11.03.2020 р. № 1/9-154) і ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (листи вiд 12.03.2020 р. № 221/10-713 і від 31.03.2020 № 22.1/10-778).

За результатами першого етапу ІІ туру на підставі рецензування наукових робіт учасників галузева конкурсна комісія в режимі on-line вирішила визнати переможцями Конкурсу та нагородити:

-         Дипломами І ступеня – Політаєва В.Р., (ДВНЗ «Криворізький національний університет»), Тижненка О.В. та Чорного Є.Є. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет);

-         Дипломами ІІ ступеня – Шлопака М.С. та Бабіча Я.О. (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка); Сікалюка В.С. (Чернігівський національний технологічний університет); Дорогавцева Д.О. (Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова).

-         Дипломами ІІІ ступеня – Штабровського Д.Ю. та Гармаша С.М. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»); Барабаша С.С.  та Бардачевського  О.О. (Державний університет «Житомирська політехніка»); Котельчука М.М. (Луцький національний технічний університет); Дрозда А.В. та Іваницького Т.Л. (Львівський національний аграрний університет).

Кафедра Автомобільної електроніки висловлює щиру подяку усім учасникам ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Автомобільна електроніка», спеціальність «Автомобільний транспорт»!

Ми вітаємо переможців та щиро дякуємо всім учасникам, сподіваємося на продовження плідної співпраці та розширення професійних і дружніх відносин!

 

Листи з дипломами та подяками чекають своїх переможців!


To top