Кафедра автомобільної електроніки провела зустріч з засновником та керівником американської компанії «Nobel Learning PBC» Andrew Sachs

У рамках розширення міжнародної діяльності та співпраці 12 жовтня Внешняя ссылка открывается в новом окнеКафедра автомобільної електроніки провела зустріч з засновником та керівником американської компанії «Внешняя ссылка открывается в новом окнеNobel Learning PBC» Andrew Sachs.

В ході цієї зустрічі проведено оглядову екскурсію по основним лабораторіям ХНАДУ та досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці і залученню студентів до навчання та роботи в компанії «Nobel Learning PBC».

Нобель - це глобальна освітня мережа світового рівня STEM-освіти (природничі науки, технології, інженерія, мистецтво, математика) і лідерства, яка доступна за ціною для молоді в усьому світі, незалежно від привілеї або місця народження. Діяльність Нобеля сконцентрована на допомозі молоді освоювати життєво необхідні знання та навички, на розвитку навичок міжособистісного спілкування, глобальної культурної обізнаності, та створення міжнародних зв'язків.

_____________________________________________________________________________

Більш детальну інформацію про Нобель та співпрацю кафедри автомобільної електроніки можна дізнатися з доповіді, яку було представлено на V Міжнародній науково-практичній конференції (27-28 травня 2021 року, м. Київ) "Внешняя ссылка открывается в новом окнеПЕДАГОГІЧНА КОМПАРАТИВІСТИКА і МІЖНАРОДНА ОСВІТА 2021: ІННОВАЦІЇ В ОСВІТІ В КОНТЕКСТІ ЄВРОПЕЇЗАЦІЇ ТА ГЛОБАЛІЗАЦІЇ".

Тема доповіді: Внешняя ссылка открывается в новом окнеПРОГРЕСИВНІ ПІДХОДИ НАВЧАЛЬНОЇ СПІЛЬНОТИ NOBEL EXPLORERS ЯК КРОК ДО ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ОСВІТИ

Автори: Ендрю Сакс, Щасяна Аргун, Ганна Гнатова


To top