Захист дипломних робіт магістрів за ОП «Двигуни внутрішнього згорання»

Двадцятого грудня кафедра ДВЗ успішно провела останній захист дипломних робіт випускників магістратури, які отримали вищу освіту другого рівня за програмою «Двигуни внутрішнього згорання», що мала сертифікат МОН України. Але цей випуск увійшов в історію кафедри як випуск магістрів, що стали найважливішими у внутрішньому середовищі ХНАДУ стейкхолдерами, інтереси та дії яких сприяли отриманню першого в нашому ЗВО для умов воєнного часу сертифікату НАЗЯВО про акредитацію наступної редакції цієї ОП, за якою уже навчається перший курс магістратури.

За результатами роботи ЕК від 20.12.2022 р. кількість захищених робіт склала 100% з якісним показником 100%. При цьому, вперше в історії кафедри одну з дипломних робіт захищено діючим воїном ЗСУ, і вперше за останні роки Голова ЕК (технічний директор одного з підприємств галузі) прямо у процесі захисту висловив свою зацікавленість у працевлаштуванні поки що кращого, але вже одного із випускників кафедри ДВЗ 2022 року.

Кафедра щиросердно вітає теперішніх випускників з цим досягненням, дякує їм за доброчесну співпрацю і бажає успіхів у подальшій виробничій діяльності.