Академія Bosch на Дні відкритих дверей ХНАДУ

16 березня 2024 року відбувся загальноуніверситетський захід «День відкритих дверей ХНАДУ».

Кафедрі «Технічної експлуатації та сервісу автомобілів ім. Говорущенка М.Я.» та її завідувачу проф. Волкову Володимиру Петровичу випала честь одними із перших познайомити відвідувачів з нашою випускаючою кафедрою та автомобільним факультетом в цілому - його спеціальностями, можливостями та перевагами в навчанні. Одна з можливостей це участь у підготовчих курсах, що організовані нашим університетом  https://forms.gle/GJkFJiWnMnhUfnit8.

Розповідаючи про спеціальність 274 «Автомобільний транспорт», яка готує фахівців з глибокими знаннями у сфері експлуатації, технічного обслуговування та діагностики автомобілів, проф. Волков В.П. приділив особливу увагу «Академії Bosch», що створена на базі кафедри ТЕСА, а саме її широкому і сучасному обладнанню та праву видавати сертифікати міжнародного зразка після закінчення тренінгів, з яким можна працевлаштуватися на станціях технічного обслуговування автомобілів не лише в Україні, а й у країнах Євросоюзу та отримувати середньоєвропейську заробітну платню.

Академія Bosch та кафедра ТЕСА – це знахідка та першочерговий вибір для тих, хто все життя мріяв досконало розбиратися в автомобілях різних виробників і майже як лікар діагностувати їх та повертати до життя!