Міжнародна науково-практична конференція «ЕНЕРГЕТИЧНІ УСТАНОВКИ ТА АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ» (ESAES – 2024)

Кафедра двигунів внутрішнього згоряння 11 та 12 березня 2024 року організувала та провела Міжнародну науково-практичну конференцію «ЕНЕРГЕТИЧНІ УСТАНОВКИ ТА АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ» (ESAES – 2024) на базі створеного сайту конференції в середовищі Moodle: https://dl2022.khadi-kh.com/course/view.php?id=5346

Конференція включала дистанційний формат спілкування на базі платформи ZOOM при роботі секцій та стендові доповіді з розміщенням презентацій на сайті конференції.

Проблематика конференції включала 12 основних питань, пов’язаних з обміном новітніми дослідженнями, технологічними інноваціями і практичним досвідом для розвитку сталої, ефективної та екологічно чистої енергетики.

У конференції взяли участь 365 учасників з 9 країн (Україна, Швейцарія, Польща, Кіпр, Латвія, Фінляндія, Австрія, Словаччина, Італія), які представляли 49 закладів вищої освіти, 1 науково-дослідний інститут України, 1 інститут НАН України та 7 виробничих підприємств з м. Харкова та Харківської області, м. Суми та з Австрії.  

Учасники конференції підготували 170 тез доповідей, з яких 88 створено авторами сторонніх організацій та 5 наукових фахових статей.

Матеріали конференції знаходяться у процесі публікації у тезах доповідей ХНАДУ з ідентифікаційним номером ISBN, у збірнику матеріалів конференції (видавництво AIP Publishing), індексованому в Scopus та у фахових наукових виданнях ХНАДУ.

Дякуємо всім учасникам конференції за Вашу участь та вагомий внесок у популяризацію науки. Нехай ідеї, знання та контакти, які ми отримали на цій конференції, виявляться корисними в нашій подальшій роботі. Бажаємо вам успіхів у всіх ваших зусиллях та натхнення у вашому професійному та особистому розвитку.