На кафедрі ТЕСА відбувся захист бакалаврських робіт

Минулого тижня на кафедрі Технічної експлуатації та сервісу автомобілів відбувся захист бакалаврських робіт випускників четвертого курсу.

 Робота екзаменаційної комісії із захисту дипломних робіт бакалаврів освітньої програми 274 «Автомобільний транспорт» проходила у період з 17.06.2024 по 21.06.2024 у on-line режимі на навчальному сайті ХНАДУ за допомогою ресурсу Zoom. Усього захистилося 90 здобувачів, з них 7 чоловік - іноземних студентів та 7 чоловік - студентів заочної форми навчання. Шість іноземних студентів захищалися англійською мовою.

Аналіз тематики дипломних робіт показав, що вона вирішує актуальні питання автомобільного транспорту: удосконалення обслуговування систем, що забезпечують безпеку руху автомобілів; охорона навколишнього середовища; удосконалення обслуговування паливних системи, систем запалювання; використання альтернативних видів палива і нормування витрат палива; удосконалення методів загального діагностування чи діагностування окремих систем, вузлів і механізмів; удосконалення технічного обслуговування і ремонту автомобілів.

Студент Павло Ворошилов отримав диплом з відзнакою.

Кафедра вітає усіх випускників з успішним захистом кваліфікаційних робіт, бажає мирного неба, натхнення та успіхів у подальшій професійній діяльності.