Шлях до ефективної взаємодії через партнерство!

Партнерство в освіті - це найкоротший шлях до ефективної взаємодії та плідного спілкування між усіма зацікавленими сторонами.

Профорієнтаційні команди факультету транспортних систем та автомобільного факультету протягом навчального року були на постійному контакті та провели 15 онлайн заходів у школах Індустріального району нашого міста. Учнів ЗЗСО цього району було запрошено до проходження «Пробного НМТ», що проводився ФТС, а також до проходження Підготовчих курсів ХНАДУ. Постійна плідна співпраця втілилася у підписання меморандуму про співробітництво!

Цей меморандум закладає міцний фундамент для об’єднання зусиль обох сторін у плануванні та реалізації заходів та проєктів, спрямованих на розвиток освіти і науки. Він стане запорукою якісної комунікації та відкриває нові перспективи у напрямку інтеграції науки та освіти.

Тісна партнерська співпраця є вкрай важливою для якісного розкриття потенціалу галузі знань 27 «Транспорт» для майбутніх випускників, що посприяє активізації усвідомленого вибору особистої траєкторії вступу.

Висловлюємо щиру вдячність Управлінню освіти адміністрації Індустріального району, в особі начальника Збицької Олени Леонідівни.

Впевнені, що спільні зусилля принесуть значні результати та сприятимуть розвитку освітньої галузі нашого регіону.