Закон «Про внесення змін проходження військової служби, мобілізації та військового обліку»

  Шановні здобувачі вищої освіти, співробітники і викладачі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету!   

  З 18 травня набув чинності Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку».

На виконання нового Закону України про мобілізацію та у зв’язку з виконанням надтермінового завдання щодо захисту територіальної цілісності й суверенітету нашої держави, порушених збройною агресією рф, запрошуємо усіх бажаючих долучитися до лав Збройних Сил України.

Стати на захист рідної землі, записатися на військову службу і добровільно приєднатися до Збройних Сил може кожен українець, ким би він не працював і де б він не знаходився, адже захищати країну під час війни – є покликанням та обов’язком усіх громадян.

Кожного, хто виявив бажання стати захисником своєї Батьківщини й боронити Україну у складі ЗСУ, хто мотивований і має намір проходити військову службу, виконуючи свій конституційний обов’язок, за більш детальною інформацією просимо звертатися у військово-мобілізаційний підрозділ Мартиненко Сергія Володимировича

(Адміністративний корпус, каб. 402).

https://www.khadi.kharkov.ua/students/viiskovo-mobilizaciinii-pidrozdil-2-ga-chastina/