Шановні випускники! Кафедра автомобільної електроніки Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ) запрошує

Навчальні програми за напрямками:

«Автомобільна електроніка»;

«Електромобілі та енергозберігаючі технології».

Наші випускники затребувані на всіх автомобільних підприємствах та дилерських центрах, СТО тощо.

Під час навчання ви будете проходи практику на автомобільних підприємствах та компаніях м. Харкова: X-Motors; Elcars; AutoEnterprise; Ampera Motors; Філія «Альфа-М» ТОВ «Альфа моторз»; Альфа центр Харків, ТОВ, офіційний дилер Subaru та ін.

Наші студенти проходять навчання на сучасному обладнанні для діагностування автомобілів. Матеріально -технічна база кафедри має 4 автомобіля (у тому числі електромобіль Nissan Leaf, гібрид Toyota Prius, гібрид розроблений на кафедрі Daewoo Lanos) на яких проходять навчання студенти кафедри.

Також, на кафедрі функціонує науково-дослідна лабораторія енергозберігаючих технологій на транспорті, де наші студенти навчаються основам сучасних «зелених» енергоефективних технологій (сонячна енергетика, вітроенергетика, сучасне енергогенеруюче покриття для доріг та тротуарів; енергогенеруюча плитка, тощо).

Консультації щодо вступу в ХНАДУ на спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» проводяться у онлайн режимі за тел. (+38)099-525-7393; (+38)066-768-4116; (+38)066-743-0887.

141«Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»